روش صحیح کباب کردن گوشت

دیلم پاتوق

روش صحیح کباب کردن گوشت

در این مطلب روش هایی را که به کمک آنها می توان، گوشت را به شکل بی خطرتری کباب کرد برای شما بیان خواهیم کرد.
این روش ها عبارتند از:
 
* خواباندن گوشت در سس:
یکی از راه‌هایی که برای کاهش تشکیل آمین‌های هتروسیکلیک در گوشت پیشنهاد شده، خواباندن آن در سس است.
کارشناسان معتقدند این کار باعث مرطوب و پایین نگه داشتن درجه حرارت آن می‌ شود. به علاوه شاید برخی از سس ‌ها باعث وارد شدن مواد آنتی اکسیدانی در گوشت شوند که اثرات آمین‌های هتروسیکلیک را خنثی کنند.
اما نتایج تحقیقات در مورد تاثیر سس‌های مختلف بر این امر، متفاوت است، بنابراین هنوز در این مورد نمی ‌توان با قاطعیت سخن گفت.
 
* گوشت را در قطعات کوچک بپزید:
این کار باعث می ‌شود درجه حرارت گوشت پایین بیاید.
 
* گوشت های لخم ‌تر را انتخاب کنید:
چربی کمتر باعث می ‌شود که شعله‌ های کمتر و بنابراین دود کمتری تولید شود.
 
* گوشت را گرم کنید:
هر چه گوشت هنگام شروع کباب کردن، گرم ‌تر باشد، زمان کمتری برای پختن لازم خواهد داشت.
یک راه این است که قطعات گوشت در یک کیسه نایلونی بپیچید و آن ها را 30 تا 60 دقیقه در آب گرم قرار دهید. اما اگر این کار را انجام دادید، باید فورا گوشت را بپزید، زیرا باکتری ها خیلی سریع در گوشت گرم رشد می ‌کنند.
 
* قبل از کباب کردن، از مایکروویو استفاده کنید:
پیش از کباب کردن گوشت، آن را به مدت دو دقیقه در مایکروویو بپزید. این کار محتوای آمین ‌های هتروسیکلیک را به اندازه 90 درصد کاهش می ‌دهد. در انجام این کار افراط نکنید، زیرا مایکرویو کردن زیاد، گوشت را خشک می ‌کند.
 
* به طور مرتب، گوشت را پشت و رو کنید:
پشت و رو کردن مرتب گوشت به معنای آن است که هیچ طرف گوشت بیش از اندازه حرارت جذب نمی ‌کند یا حرارت از دست نمی ‌دهد، بنابراین گوشت سریع‌ ترمی‌ پزد و لایه‌ های بیرونی آن کمتر دچار سوختگی می ‌شود و آمین‌های هتروسیکلیک کمتری در آن به وجود می ‌‌آید.
البته بایستی توجه داشته باشید که این میزان خطرات مربوط به افرادی است که مقداری زیادی گوشت‌ کبابی یا سرخ ‌شده می ‌خورند، و گرنه خوردن گهگاه گوشت کباب شده و مانند آن، خطر چندانی برای سلامتی ندارد.
* این مطلب را به اشتراک بگذارید *

لکه بری ساده منسوجات

 

لکه پدیده ای است که بر اثر کالای نساجی با یک ماده خارجی یا جذب آن به وجود می آید. برخی از لکه ها را می توان به راحتی توسط روش های معمولی، یا با مصرف پاک کنندهها از میان برد، ولی برخی دیگر را نمی توان به راحتی جدا نمود؛ مگر اینکه روش های مناسبی که کاملا بستگی به نوع لکه ایجاد شده بر روی کالا دارد به کار رود.
ادامه مطلب
 
تحقیق از حمیدرضا زماندیده

 

* این مطلب را به اشتراک بگذارید *

ادامه ی مطلب

صفحه قبل 1 صفحه بعد